Usædvanlig gode spillesteder i Paris for live musik

Paris har det med at byde på en rivende gal stemning på sine bedste spillesteder. Det burde ikke være nogen overraskelse efter du har læst artiklen, fordi så vil du vide at live musik er en af de bedste grunde for at rejse til Paris. Her er en lille guide til de sejeste steder.

Le Carmen er med god grund et af de trendy steder på scenen i Paris lige nu. Den ligger i en villa og George Bizets tidligere hjem, og har en række hyggelige rum, med glitrende lysekroner og velour sofaer. Musikken er blandet, du vil finde alt fra nylige franske bands som Armistice til mega seje DJs som Jerry Bouthier. Der er gratis adgang til koncerterne, men du må være klar med sedlerne, hvis du vil drikke, cocktails er især meget dyre der. Den ligger på 35 rue Duperré, nr. 9

Le China har for lang tid været en af byens mest stilfulde klubber, med en gourmet kinesisk restaurant og en tropisk cocktail bar. Men dens tiltrædelse som livlig musiksted er et relativt nyt fænomen, med koncerter hver aften med gratis adgang og drikkepriserne er faktisk ikke så høje. Du kan forvente at høre fx et R&B band spille, jazz eller kabaret.

paris live musik

Billeder fra La Flèche d’Or

La Flèche d’Or er en af de bedste steder hvis du vil høre de nyeste franske indie bands. Den ligger i en tidligere togstation. Stedet er kun åbent for koncerter og det anbefales at købe billetter i god tid fordi det bliver tit udsolgt. Billetter kan fås for 5-10 euro.