De fedeste musikere optræder i London til efteråret

Har du lyst til at se Jay Z, Arctic Monkeys, Bruno Mars eller MGMT live på scenen? Så er det måske på tide at booke billetten til London for efteråret. I september og oktober er der et hav af koncerter, som du kan vælge imellem i London.

Bruno Mars følger op på sit andet album, ”Unorthodox Jukebox“, på O2 Arena i London den 8. og 9. oktober. Bruno er kendt for sprudlende optræden på scenen og spændende blanding af pop, rock, reggae, R&B og hiphop. Publikum kan forvente meget af Bruno, som helt sikkert tager sine toplist sange ”Just the Way You Are”, ”Grenade” og ”The Lazy Song”. O2 Arena har plads til 23.000 tilskuere, så der er mulighed for rigtig god fornøjelse. Jay Z spiller også på O2 i oktober, hans koncert bliver afholdt den 10. oktober.

Fredag 25. oktober og lørdag den 26. oktober er det tid til et af de førende rockbands i dag, nemlig Arctic Monkeys. De spillede på Glastonbury Festival i sommer og blev efterfølgende beskrevet af The Guardian som ”mere kraftige end nogensinde”. Der er således en god chance for at høre noget af deres nye materiale, som fx AM. Koncerterne bliver afholdt i Earls Court Exhibition Centre.

MGMT spiller på The Forum den 16. oktober, for at følge op på sit andet album, der hedder simpelthen MGMT. Det nye album siges at minde lidt om The Flaming Lips og Animal Collective, dvs. freaky indie fra USA.

Her kan du danne et overblik over udvalget af koncerter i London i efteråret.