Rejs med unge mennesker til Cuba for at opleve musik og salsarytmer

Adventuredk byder på grupperejser for unge mellem 18-30 år. Blandt deres rejsemål er Cuba, hvor det flyder med musik, salsarytmer og livsglæde. Turen begynder i Havana, hvor man om aftenen kan nyde musikken på gaderne og sætte sig ned på en hyggelig bar med Mojito. Rundrejsens varighed er fire uger.

I Havanna begynder gruppen også at lære salsa. I løbet af den første uge flyver gruppen til Isla de la Juventud, hvor der er meget afslappet stemning. Her bliver det daset på strandene og salsarytmer lært sammen med de lokale.

I den tredje uge er det tid til natteliv, trekking og smuk natur. På vej til Trinidad ligger der en gammel by, der minder om et museum med farverige huse, kunst og store markeder. Selve Trinidad er omringet af flot natur og bjerge, der troner op bag byen. Der bliver også tid til nattelivet på danse og spillestedet Casa de la Musica.

I den fjerde og sidste uge besøger gruppen Santa Clara og kan forvente noget af den bedste aftenunderholdning med lidt af hvert, herunder drag shows, heavy metal og disko.

De sidste par dage på rejsen er der fridage med afslapning i strandområdet Varadero, før turens afslutning i Havana for at flyve hjem eller videre ud i verden.

Her kan du læse mere om rejsen hvis den interesserer dig.