Cykelordninger i Europas storbyer giver rejsende et sjovt og økonomisk alternativ

På denne infografik kan man se de offentlige cykelordninger i de europæiske storbyer London, Paris, Amsterdam, Berlin og Nice. Infografikken giver dig en komplet guide til priser, udlejningssteder og alt det praktiske.

Det er nemt at cykle i London, og det kan faktisk være ret sjovt at cykle over broerne over Thames eller gennem parkerne. Storbyen har en mangfoldig musikscene og mange museer med gratis entré, samt en række gode gademarkeder.

Amsterdam har opbygget en virkelig god infrastruktur til cykling, hvilket betyder øget sikkerhed. Når du cykler forbi de små bygninger, kanaler og intime gader, kan du måske føle byens historiske baggrund.

Berlin er ikke kun tæt på Danmark, men også en af de mest spændende byer i Europa. Du kan se på den flotte arkitektur, mens du cykler rundt omkring i byen. Så kan du stoppe for at undersøge den moderne kunstscene eller det summende natteliv.

I Paris kan du føle dig som en Tour de France deltager, fordi det er stedet, hvor det berømte cykelløb ender hvert år, foran Arc de Triomphe. Når du bliver træt, kan du stoppe på en hyggelig café for en lille forfriskning. Så får du noget ekstra i forhold til deltagerne i cykelløbet.

Cykelordninger i Europas storbyer