Musikugen i Berlin finder sted i starten af september

Berlin Music Week bliver afholdt fra 4.-8. september, og det bliver det fjerde år for arrangementet, som har været stor succes hidtil. Det hele foregår på kendte spillesteder i Friedrichshain-Kreuzberg området. Tidligere navne på festivalen er fx The Killers, Franz Ferdinand, Sigur Ros og Bonaparte. Billetter kan fås for 45 euro (for studenter) til op til 188 euro for billetter solgt på stedet.

I år indeholder programmet bl. a. White Lies, Weekend, Bastille, Klaxons og Blur. Internationale musikkunstnere, media partnere, plademærker og omkring 20.000 musikfans transformerer Berlin til en musik hotspot. Den fem dages musikuge kombinerer musikindustrien, væld af aktiviteter for besøgende, mangfoldig musik, passion og synergi.

Bastille spille emne fra sin debut album, Bad Blood, på Tempelhof på fredagen. Det er blevet ni år siden Blur har spillet i Tyskland, så det er lige på tide at de spiller igen. Bandet er blevet 22 år gammelt nu, men tidligere på året har de skrevet to nye sange. Klaxons har netop udgivet sit tredje album, men det bliver London-drengenes eneste spillestop i Berlin. White Lies spiller på Tempelhof Airport, med tilhørende post-punk guitar riff og masser af melankoli.

Højdepunktet af Berlin Music Week er Berlin Festival, som bliver afholdt på tre spillesteder, Tempelhof Airport, klubben THF Tempelhof Airport Hangar 2 og arenaen. Her kan du se alle de kunstnere der optræder på Berlin Music Week.